Käytännön asioita

Valmennusviikonloput järjestetään Päivölän Kansanopistolla, Päivölän matematiikkalinjan tiloissa ja seurassa. Tämä onkin hyvä verkostoitumispaikka matematiikasta innostuneille. Juttuseuraa löytyy myös tietotekniikasta ja luonnontieteistä kiinnostuneille.

Päivölä sijaitsee Valkeakoskella 8 km päässä Toijalan asemasta. Helsinki-Valkeakoski-Tampere ExpressBus tulee 2 km päähän (Uittamon tienhaara). Ajo- ja muut lähestymisohjeet löytyvät Päivölän kotisivuilta www.paivola.fi.

Viikonlopun aikataulu

Ohjelma alkaa perjantaina kello 18.30 ja päättyy sunnuntaina kello 14.

Tarvittaessa voimme järjestää taksikyydin Toijalan asemalta ja sunnuntaina asemalle (ehdit n. klo 14.30 lähteviin juniin). Kerro kyydintarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Varusteet

Mukaan tarvitset yöpymisvarusteet (myös lakanat), muut viikonlopun aikana tarvitsemasi henkilökohtaiset varusteet, muistiinpanovälineet ja matemaattiset välineet (myös harppi jne.). Taulukoita et tarvitse. Yleensä viikonlopun aikana on saunamahdollisuus.

Ilmoittautuminen

Viikonloppuun pitää ilmoittautua viikkoa aikaisemmin (Päivölässä on nykyään hiukan tungosta!) joko osoitteeseen toimisto (ät) paivola.fi tai merikki.lappi (ät) paivola.fi. Puhelimitsekin voi ilmoittautua, yhteystiedot saa kotisivuilta. Jos haluat samalla kysyä jotain, ilmoittaudu suoraan Merikille.

Jos noudatat jotain erityisruokavaliota, niin kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä!

Maksut

Laskut lähetetään annettuun laskutusosoitteeseen viikonlopun jälkeen.

Taloudellinen tuki

Valmennusjaosto voi harkintansa mukaan tukea osallistujia. Rahaa on käytettävissä välillä enemmän ja välillä vähemmän, joten tukea toivotaan hakevan pääasiassa sellaisten, joille valmennukseen osallistuminen on merkittävä taloudellinen rasite. Tuki voi yleensä kattaa enintään Päivölän Opiston perimän osallistumismaksun ja kohtuulliset matkakulut. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään osoittamaan Suomen matemaattisen yhdistyksen Valmennusjaostolle ja lähettämään Anne-Maria Ernvall-Hytöselle. Vaikka Anne-Marian kotisivu on ruotsinkielinen, hakemuksen voi kirjoittaa myös suomeksi tai englanniksi.

Kilpailumatkojen kulut korvataan tietysti kaikille joukkueisiin valituille. Vapaamuotoiset matkalaskut voi toimittaa joukkueen johtajalle.