Käytännön asioita

Valmennusviikonloput järjestetään Päivölän Kansanopistolla, Päivölän matematiikkalinjan tiloissa ja seurassa. Tämä onkin hyvä verkostoitumispaikka matematiikasta innostuneille. Juttuseuraa löytyy myös tietotekniikasta ja luonnontieteistä kiinnostuneille.

Päivölä sijaitsee Valkeakoskella 8 km päässä Toijalan asemasta. Helsinki-Valkeakoski-Tampere ExpressBus tulee 2 km päähän (Uittamon tienhaara). Ajo- ja muut lähestymisohjeet löytyvät Päivölän kotisivuilta www.paivola.fi.

Viikonlopun aikataulu

Ohjelma alkaa perjantaina kello 18.30 ja päättyy sunnuntaina kello 14.

Tarvittaessa voimme järjestää taksikyydin Toijalan asemalta ja sunnuntaina asemalle (ehdit n. klo 14.30 lähteviin juniin). Kerro kyydintarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Varusteet

Mukaan tarvitset yöpymisvarusteet (myös lakanat), muut viikonlopun aikana tarvitsemasi henkilökohtaiset varusteet, muistiinpanovälineet ja matemaattiset välineet (myös harppi jne.). Taulukoita et tarvitse. Yleensä viikonlopun aikana on saunamahdollisuus.

Ilmoittautuminen

Viikonloppuun pitää ilmoittautua viikkoa aikaisemmin (Päivölässä on nykyään hiukan tungosta!) joko osoitteeseen toimisto (ät) paivola.fi tai merikki.lappi (ät) paivola.fi. Puhelimitsekin voi ilmoittautua, yhteystiedot saa kotisivuilta. Jos haluat samalla kysyä jotain, ilmoittaudu suoraan Merikille.

Jos noudatat jotain erityisruokavaliota, niin kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä!

Maksut

Laskut lähetetään annettuun laskutusosoitteeseen viikonlopun jälkeen.